Archives for January 2011

Monthly Archives: January 2011

Ratu Cantik Kedah dan Ratu Cantik Perlis/Universe 1975.

Miss Kedah: Susie Ong, 17 tahun, ukuran badan: (35-24-35!). even zaman sekarang pun susah nk cr org bdn perfect mcm ni cik kiah oi!….. Miss Perlis: Suzana Eliza, 18 tahun. ukuran: 35-24-35!..ini pun ukuran badan yg amat perfect!.. ...
0
Ratu Cantik Brunei 1961/1962 Menyertai Ratu Cantik Malaysia/Dunia 1963. Very Old Article

Zaman sekarang ni langsung tidak kedengaran ada ke tidak pertandingan Miss Brunei atau apa-apa ratu cantik dari Brunei. Adakah pihak berkuasa di sana mengharamkan terus pertandingan ratu cantik?. Yang lebih menarik, pemenang Miss Malaysia World 1963 adalah Catherine ...
0
Miss Universe 1969-Asian Queens. Very Old Photo.

Paling depan: Miss Singapore-Mavis Young atas tangga dari atas: Miss Hong Kong-Christine Mei Mei Lam, Miss Korea, Miss Malaysia-Rosemary Wan,  Miss Ceylon(Sri Lanka), Miss Guam, Miss Philippines-Gloria Diaz, Miss Japan. happy browsing! ...
0
Miss France 2011 Scandal. Latest Hot News.

Miss France tak habis2 ngan scandal. start dr zaman 2001 yang mengaitkan Elodie Gossuin sebagai pondan,  hinggalah kepada Valerie Bague yg mana gambar beliau yg sgt kontroversi tersebar sehingga disingkir dari mewakili France ke Miss Universe 2008. Terbaru, ...
0
Francisca Warastuti-Queen of The Pacific 1975. Old Newspaper Article.

She could be 60 years old by now. Is she still lives in Indonesia?….much love!..from Malaysia.-PAGEANTIsland. happy browsing! ...
0
MY MISS UNIVERSE MALAYSIA 2011 DIARY.

-memang menderita sangat coz I antara yg paling awal dpt tahu deborah win tetapi x blh bg tau sesiapa. from 2pm-8pm, I diarahkan xleh twitter/fb/sms/email atau yg sewaktu dgn nye. kena zip mulut. too many sms n fone ...
0
Miss World 2007, The Dynasty of Super Queens.

Ada Aime De La Cruz-Miss Universe 2009 1st runner up. Yendi Philips-Miss Universe 2010 1st runner up. Would Deborah Henry following the good luck of the other two of her fellow Miss World 2007 competitors? I just can’t ...
0
Terjumpa Previtha Thiagarajah-Miss Malaysia/Queen of The Year 1995.

 I terserempak ngan beliau semasa menghadiri Miss World Gala Dinner kat MAEPS Serdang 22 Januari, minggu lepas. Time tu dia dlm perjalanan nk keluar dewan. Kebetulan pulak meja I sebelah “runway” celebriti lalu, so sempat “roadblock” ratu ni ...
0