Archives for March 2011

Monthly Archives: March 2011

MALACCA COMPETES FOR RIGHT TO REPRESENT AT MISS UNIVERSE MALAYSIA.

Miss Universe Malaysia Nation Wide Casting Call Continues to Historic Malacca – Will It Find The Girl Who Will Make History For Malaysia? Malacca, Malaysia, March 30 2011: The search for the next Miss Malaysia and MISS UNIVERSE ...
0
Haiz…Kalau Lah All Miss Malaysia Sehebat Nur Sajat,…..

Kalau lah Miss Malaysia sehebat ini dengan muka ala-ala ratu alam fantasi, sudah lama Malaysia ni jadi “power house” ratu cantik dunia. *taken frm Nur Sajat fb foto album. happy browsing! ...
0
AMIR AZHAR ZAINOL. PEMINAT RATU CANTIK NO.1 MALAYSIA YANG LOW PROFILE.

Mesti para pembaca blog saya banyak lihat saya letak nama AMET’s Pelangi Beach Resort Langkawi di kebanyakan bahagian bawah gambar dan keratan akhbar lama di blog ini. Beliau adalah Amir Azhar Zainol. Saya boleh katakan beliau adalah peminat ...
0
KUKU DEBORAH HENRY PATAH… ……?…

Sesi Autograf Deborah Henry Bersama Peminat di The Spring Kuching. 3/26/2011.  Debby bukan patah kuku, cuma dakwat pen tu melekat kat jari beliau, susah plak tu nak tanggal, tisu pulak takde, sental aje pakai jari, huhuhu, kesian Debby. ...
0
Rachel Tan tying the knot.

KUALA LUMPUR: Beauty queen Rachel Tan will say her “I do’s” in Malibu, Los Angeles, in September and again in Kuala Lumpur some time between December and January next year. Tan, 29, met her American-born Chinese fianc Dan ...
0
Pretty Iban Sisters Competing for Miss Borneo 1960 Crown. Very Old Newspaper Article.

Mira Esther Adam and Cordella Agatha Adam together with the late Charlie See in Sarawak. *source: Sarawak Tribune, Feb 23, 1960. happy browsing! ...
0
Cordella Agatha Adam, The 1st Iban Girl To Enter The 1st Ever Miss Borneo 1960 Pageant in Kuching, Sarawak.

1st photo (d blur 1) – Cordella Agatha Adam. The girl holding the umbrella- Sheree Ivy Howe. The 1st girl in kebaya was Fatimah Berdah (the very famous singer in Radio Sarawak in the 60’s). The mid girl ...
0
Miss Selangor/Asia Pacific Most Promising 1994. Top 5 Winners and Related Article.

 Azurina Jalil-a famous local model in the 90’s was among the winner here too. happy browsing! ...
0